Seniorläger - för dig som är över 18 år

Plats:
Rättvik

Pris:
3.400 kr

Hyra av häst;
TIllkommer på priset med 500 kr

I priset ingår:
Frukost, lunch och middag
Bed & Breakfast kan tilläggsbokas mot en extra kostnad
Hagplats eller box till din häst, du tar med dig extra foder
Lån av pilbåge och pilar

Betalningsvillkor:
Betalning är lika med bekräftad bokning, tänk på att det är stor åtgång på platserna!
Betalning sker till Swish 1233967866 eller Bankgiro 135-6484

Betalning för utländska deltagare (payment detalis for foregin guests:)
Bank account: BIC: NDEASESS, IBAN: SE5495000099603400968032 

Betalning av boende görs en vecka innan lägerstart

Rabattkod:
Har du en rabattkod anger du den i meddelandefältet till oss!

Tävlingsläger
25-27 Juni

Det här är ett läger för dig som är senior och vill satsa eller satsar på att tävla! En bra uppladdning inför säsongen där du får se till att din häst är väl förberedd och du själv får vässa din teknik och lägga upp taktiken för den kommande tävlingssäsongen. Det är bra om du redan har tävlat i klubbtävlingar och vet hur det går till på tävlingsbanan. Vi provar att rida med digital tidtagningsutrustning!

Utvecklingsgrupp
Se datum nedan

Vi fortsätter förstås med vårt populära ridläger för seniorer och under 2019 blir det en blandgrupp både för er som aldrig testat på det här förut och för er som provat och kommit lite längre i er utveckling. Teknik och taktikträning på olika banor, och om vädret tillåter kommer vi också tillbringa en halvdag på hästryggen i den fantastiska naturen. Det finns som vanligt möjlighet att hyra häst för dig som inte har egen!

Bara för Killar
30 Juli - 1 Augusti

En favorit i repris från förra året blir lägret bara för killar! Inom ridsporten hittar vi oftast tjejer och det här är ett läger där killar hittar "en frizon" för att ha skoj tillsammans, lära sig rida och hantera pil och båge från hästryggen. Är det möjligt att bara på tre dagar få till det här undrade förra årets deltagare? Javisst! Allihop sköt minst en pil i galopp från hästryggen innan de åkte härifrån! Ett minne för livet.

ANmälan Ridläger 2019:


 Anmälan är bindande och du ansvarar själv för att sälja din plats om du eller din häst blir sjuk. Återbetalas endast mot sjukintyg.