Juniorläger - för dig melan 12 och 18 år

Plats:
Rättvik

Pris:
3.400 kr
Mellan den 11 december-20 december betalar du 2.890 kr, rabattkoden är JUN2019

Hyra av häst;
TIllkommer på priset med 500 kr
Mellan den 11 december-20 december betalar du 425 kr, rabattkoden är JUN2019

I priset ingår:
Frukost, lunch och middag
Lägerboende med gemensam dusch och toalett
Hagplats eller box till din häst, du tar med dig extra foder
Lån av pilbåge och pilar

Betalningsvillkor:
Betalning är lika med bekräftad bokning, tänk på att det är stor åtgång på platserna!
Betalning sker till Swish 1233967866 eller Bankgiro 135-6484

Rabattkod:
Har du en rabattkod anger du den i meddelandefältet till oss!

Tävlingsläger
18-20 Juni

Det här är ett läger för dig som är junior och vill satsa eller satsar på att tävla! En bra uppladdning inför säsongen där du får se till att din häst är väl förberedd och du själv får vässa din teknik och lägga upp taktiken för den kommande tävlingssäsongen. Det är bra om du redan har tävlat i klubbtävlingar och vet hur det går till på tävlingsbanan. Vi provar att rida med digital tidtagningsutrustning!

Nybörjare
9-11 Juli

Många är det som har börjat sin bana inom den här fantastiskt roliga idrotten på våra populära nybörjarläger! Här behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av pilbågsskytte, då vi lär dig grunderna och börjar från marken. Det är dock bra om du kan galoppera på egen hand! Vi kommer att prova ut den skjutteknik som passar dig bäst och du får prova olika banor. En riktigt bra verktygslåda får du med dig hem!

Internationellt läger
23-25 Juli

Nyheten på juniorsidan för i år blir ett Internationellt läger! Här bör du kunna grunderna inom Beridet bågskytte och vilja vidareutveckla dig i samspelet med teamkompisen hästen. Vi kommer att gå in lite djupare i teknik och taktik både från marken och på hästryggen och all undervisning sker på Engelska. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter med andra länder och även öva sig i språk!

ANmälan Ridläger 2019:


 Anmälan är bindande och du ansvarar själv för att sälja din plats om du eller din häst blir sjuk. Återbetalas endast mot sjukintyg.