Kristianstad - Här startar vi läger när ni är minst 5 ekipage intresserade!

Fyra mittuppslag i novembernumret av tidningen Lucky Rider (5/2017)! Ett varmt tack till Åsa Wikberg som både skrev och fotade reportaget. Fyra mittuppslag i novembernumret av tidningen Lucky Rider (5/2017)! Ett varmt tack till Åsa Wikberg som både skrev och fotade reportaget.

I oktober 2016 startade vi vår tredje bas i Sverige utanför Kristianstad i Skåne! Här kommer vi hålla helgläger för dig som är intresserad av att börja med eller redan håller på med Beridet bågskytte och är nyfiken på vårt sätt att träna hästar. En komplett ridanläggning med ridhus på 20x60 och du når större delen av Skåne på mindre 1 timme. Det finns stor parkering, hagar för att tillfälligt ställa hästar i, uteboxar för övernattning och övernattningsmöjligheter.

Varmt välkommen till Sveriges största utbildare i Beridet bågskytte! Vi heter Ylwa och Mats Woxmark och har utbildat och jobbat som coacher och hästtränare sedan 2012 och är båda utbildade instruktörer.

Ylwa kunde du bland annat se på Sweden International Horse Show förra året, Mats fick en silvermedalj i Polsk jaktbana i VM i Beridet bågskytte i Ungern 2018, samt coachade den Vice Juniorvärldsmästaren till ett totalsilver. Han placerade sig också som bäste Svenske senior. Mats tog även SM-guld i Polsk jaktbana samt ett totalbrons 2018. Han är därmed rankad 2:a i Sverige och som bästa Svenska senior i världsrankingen på en 16:e plats. 


Vi samarbetar med Bågar och Pilar och du får efter genomgången kurs, möjlighet att köpa ett startpaket med pilbåge och pilar till ett av marknadens bästa pris.

 

Årröds Boställe ligger 30 min med bil sydväst om Kristianstad och 50 min från Malmö. Gården ägs och drivs av Magnus Andersen och Pella Sofia Persson, hästarna Teals Jay Jay, Mercy Face, Love Trigger och Alexis. Länk till hemsidan!
 

Det här kan vi erbjuda:

Nybörjarläger:

Nu har du möjlighet att gå nybörjarläger i Beridet bågskytte även i Skåne! På ett nybörjarläger hos oss, får en grundlig genomgång, där vi börjar från marken för att sedan sätta oss till häst. Efter nybörjarlägret har den en bra verktygslåda att fortsätta din träning på egen hand! Minst 5 ekipage/gång

Fortsättningsläger:

Hos ÅB Horse Event finns Sveriges längsta rakbana med fantastiska möjligheter att träna Beridet bågskytte. Vi kommer att ha fortsättningsläger för dig som har hållit på ett tag och vill fortsätta eller uppfriska dina kunskaper med häst och pilbåge. Minst 5 ekipage/gång

Anläggningen:

Ridhus

Foto: Pella Foto Foto: Pella Foto

ÅB Horse Event har ett stort ridhus med ridmåttet 20*60m, en utomhusridbana och tornerspelsbana. Det går att lösa ridhuskort för gruppträning eller clinic.

rakbana för beridet bågskytte

Foto: cyroo.se Foto: cyroo.se
Vädertålig rakbana, ca 200 m effektiv längd, anpassad för Beridet bågskytte där du kan träna Ungersk och Koreansk gren. På sikt terrängbana i underbar miljö.

uteboxar och hagar

Foto: Pella Foto Foto: Pella Foto
ÅB Horse Event erbjuder uteboxar under skärmtak i ett kringbyggt utestall. Separat uppvärmd sadelkammare. Förvaring av halm/hö, vinterhagar och sommarhagar.

övernattningsmöjligheter

Foto: Pella Foto Foto: Pella Foto
På ÅB Horse Event finns det möjlighet till lägerboende samt att hyra Bed & Box med enkel- eller dubbelrum. På gården finns också ett isolerat hundhus med rastgård om du behöver ta med din hund.
 

 
KALENDER
ÅB HORSE EVENT 2018:Vi startar nya läger när vi har minst 5 ekipage som är intresserade!
Kontakta oss gärna för mer info.
 

Vad får du lära dig?
 

• Vi utbildar dig och din häst i Beridet bågskytte
• Vi går igenom två tekniker för att hitta den tekniken som passar dig bäst
• Vi tränar positionering och balans
• Vi går igenom teknik och taktik på olika banor
• Vi tittar på olika pilbågar och pilar
• Vi går igenom bettlös ridning för de som är nyfikna

Anmäl intresse här!

Betald plats är lika med bokad plats. Anmälan är bindande.