Äntligen tid för en Luciashow i Rättvik!

Efter sju år i Rättvik fick vi äntligen tid att vara med på Rättviks ridklubbs Luciashow och det blev Game of Thronestema, som på SIHS2018. Foto: cyroo.se Efter sju år i Rättvik fick vi äntligen tid att vara med på Rättviks ridklubbs Luciashow och det blev Game of Thronestema, som på SIHS2018. Foto: cyroo.se

I sju år har vi bott i Rättvik, men just den här tiden kring jul så brukar vi alltid ha fullt upp på annan ort. Nu kände vi att det var dags att göra något lokalt, och planerade därför in december med luckor, så att vi skulle kunna just det, Därför var det extra roligt när Rättviks ridklubb hörde av sig och undrade om vi hade möjlighet att delta i årets julshow. Det hade vi ju!

Det blev Team Jeenial ox som fick uppdraget att göra vårt sista offentliga framträdande för i år, Jeenial älskar att visa upp sig inför publik och nu fick han och Mats köra samma show som på Sweden International Horse show, den med Game of Thrones tema. Beridet bågskytte med andra ord! Mats som Jon Snow som jagade White walkers med pil och båge.

På programmet i övrigt glänste lokala förmågor såsom, Pegasus, Westernsektionen och ponnytravet. Man kunde också se en frihetsdressyr i spegelritt, Rättviks egen travkanon On Track Piraten och ungdomssektionens hoppuppvisning. Allt till ackompanjemang av härlig musik - alltifrån rock till traditionsenlig julmusik.

Vi skulle härmed vilja skicka ett varmt tack till alla er som var och tittade på oss på Rättviks ridklubb och till alla er som sett oss på någon av våra framträdanden under året! I mellandagarna kommer Sweden International Horse Show att visas på tv, och vi hoppas att något av inslagen kanske handlar om Beridet bågskytte från dagarna då vi uppträdde inne på stora arenan.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar