Tack Stockholm!

Tack Stockholm och Sweden International Horse Show 2018, ni har varit en GRYM publik! Foto; Tuss och Tass Tack Stockholm och Sweden International Horse Show 2018, ni har varit en GRYM publik! Foto; Tuss och Tass

För andra året i rad, fick Jeenial ox den stora förmånen och äran att representera Svenska Arabhästföreningen och det Arabiska Fullblodet på Sweden International Horse Show! I år fick han även sällskap av stoet Nazira, ägd av April April Araber! Nazira, som normalt tävlar i distans, visade även hon på ett strålande sätt, Arabens mångsidighet under dagarna på Friends, genom att agera Voltigehäst åt 10-åriga Linnéa inför de fullsatta läktarna.

Sweden International Horse Show är Sveriges största hästfest med över 80.000 besökare varje år, och det är hektiska, långa dagar med repetitioner innan publiken får tillträde. Det är också ett av de absolut roligaste evenemangen vi deltagit på, mycket tack vare vårt fantastiska Hästavelsförbund som ställer upp i vått och torrt och hjälper till att rodda bakom kulisserna. Vi är otroligt tacksamma, att vi även i år fått vara del av, att ge den traditionella ridsportpubliken en väldigt nyanserad bild av det Arabiska fullblodet! Både Jeenial och Nazira har uppträtt som riktiga proffs, varit lugna och trygga i allt ståhej som det innebär att uppträda inför 15-20.000 i publiken och med 30-100 hästar inne på banan samtidigt. Hög musik och intressanta ljussättningar gör ju inte heller att man beundrar dem mindre!

Det blev många intressanta möten och samtal under Friends i år, och vi vill skicka ett stort och varmt tack till Stockholm - ni har verkligen varit en GRYM publik! /Team Jeenial ox.

Vill du veta mer om Jeenial ox, kan du besöka Jeenial's Fanpage på Facebook!
 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar