Mycket på gång i November!

November har intagit scenen och denna årets näst sista månad blir en hektisk men rolig månad för oss! Denna dagen utsätts vår hemsida för årets största tryck, idag släpper vi 2019 års ridläger och vi vet att ni är många som väntar med spänning på att skaffa er en plats! Häng på låset, platserna brukar ta slut fort, och här hittar ni årets nyheter och erbjudanden.

Vi byter också namn på företaget från Dalecarlian Horse Adventures till Dalacarlian Horsebackarchery Academy! Den uppmärksamme ser att initialerna DHA är kvar, logotypen är densamma, vi är de samma. Vi renodlar bara varumärket utåt och visar att vi nu satsar helhjärtat på den idrott som ligger oss varmast om hjärtat - det Beridna bågskyttet. Akademin får en större plats i vår verksamhet, där du som vill satsa hittar en kvalitetssäkring för både dig och din häst, och här kan du läsa mer om Akademin och de fyra stegen i den.

I skrivande stund är det tre och en halv vecka kvar till årets medverkan på Sweden International Horse Show och vårt intagande av Friends Arena! Vi är mycket glada och stolta över förnyat förtroende från både SAHF, Svenska Arab Häst Föreningen och Svenska Hästavelsförbundet och vi ser väldigt mycket fram emot att nätverka med er alla under de fyra dagar i Stockholm som Sveriges största hästfest äger rum! Du kommer att kunna se oss vid tre tillfällen inne på den stora arenan i år:

  • Fredag 30/11, kl 19:55, SAHF
  • Lördag 1/12, kl 15:54, Warhorse
  • Lördag 1/12, kl 22;13, SAHF

Vi kommer också att delta i mässpaddocken, och återkommer med tiderna för det inom kort. 

Med dessa nyheter välkomnar vi november. Då kör vi igång!
 

Ylwa och Mats

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar