Beridet bågskytte på Skara Hästivalen!

Det är inte varje dag man får möjlighet att ta en bild tillsammans med Dressyrardennern Torsten! Torsten och Linda var några av många vi hade förmånen att träffa under Skara Hästivalen! Det är inte varje dag man får möjlighet att ta en bild tillsammans med Dressyrardennern Torsten! Torsten och Linda var några av många vi hade förmånen att träffa under Skara Hästivalen!

Igår deltog vi för första gången på Skara Hästivalen som arrangeras av Skara Hästland! En förening som arbetar för att samla alla resurser och hästkrafter inom hästnäringen i Skara med omnejd.

För vår del betydde det naturligtvis Beridet bågskytte och vi anordnade en clinic på förmiddagen samt deltog i två uppvisningar under dagen. Där emellan fick allmänheten ställa frågor och prova på hur det är att skjuta med ryttarbåge!

Ett varmt tack till alla er som vi fått möjligheten att träffa på Skara Hästivalen! Otroligt roligt med ett sånt stort intresse för vår idrott! Det är också alltid ett nöje att jobba med Svenska Hästavelsförbundet.

loading...

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar