Tävlingssäsongen avslutad - Mats rankad tvåa i Sverige!

Det har varit en helt fantastisk tävlingssäsong med flera personbästa, VM-medalj och SM-medaljer. Detta gör, att Mats slutar som 2:a i den Svenska rankingen och på en 16:e plats i världsrankingen! Det har varit en helt fantastisk tävlingssäsong med flera personbästa, VM-medalj och SM-medaljer. Detta gör, att Mats slutar som 2:a i den Svenska rankingen och på en 16:e plats i världsrankingen!

Nu har den sista tävlingen för året varit, den avslutande Grand Prix i Beridet bågskytte som gick av stapeln i Polen.

Tävlingsframgångarna i Polen var helt fantastiska, det blev flera personbästa, ett nytt Svenskt rekord och en strålande debut för de ungdomar från BK Siljanspilen (där vi jobbar som tränare, ideellt), som gjorde premiär på den Internationella arenan. Mats och Marcus Hjortsberg, som även ingick i Team Sweden denna avslutande gång, lyckades peta upp Sverige från en femteplats till en fjärdeplats på plats, dock så slutar Sverige som totalfemma i årets lagprestation utslaget på de tre deltävlingar som varit.

Sent i går kväll släpptes rankinglistan för 2018, och när vi ser tillbaka på tävlingsåret som gått, så sneglar vi på medaljerna som står på spisen hemma i vardagsrummet. Vi nyper oss i armen lite: ett VM-silver och bäste Svenske senior med en 16:e plats i världsrankingen, ett SM-guld och ett totaltbrons samt rankad tvåa i Sverige! Vi har också elever i juniorklassen på plats 1,4 samt 5 samt i seniorklassen på plats 9. Verkligen ett härligt sätt att avsluta tävlingssäsongen på.

Du som är nyfiken på BK Siljanspilens resultat vid Grand Prix II i Polen, kan kika här!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

IHAA's Världsranking, seniorer 2018.
IHAA's Världsranking, seniorer 2018.
SBF's ranking Sverige, seniorer 2018
SBF's ranking Sverige, seniorer 2018