Uppladdning inför VM: Sala Silvergruva!

Välbesökt, roligt och mycket folk som var intresserade av vad vi håller på med! Så sammanfattar vi helgen vid Sala Silvergruva. Foto: cyroo.se Välbesökt, roligt och mycket folk som var intresserade av vad vi håller på med! Så sammanfattar vi helgen vid Sala Silvergruva. Foto: cyroo.se

I  helgen fick vi förmånen att uppträda på tornerspel vid Sala Silvergruvas dagar tillsammans med Riddarna af Bardhe och på uppvisningar i Beridet bågskytte tillsammans med Marcus Hjortsberg!

Det var två år sedan sist som vi var på Sala Silvergruva, och nu liksom då, hade vi också vår trotjänare Brutus med oss, hästattrappen, så att man fick prova på hur det är att skjuta med ryttarbåge från sadel. Och det var det många som ville, speciellt efter våra uppvisningar i Beridet bågskytte!

Det var jätteroligt att få rida, med ett för oss nytt tornerspelslag - härliga friska fläktar med bra upplägg, musik och nya infallsvinklar på publikvänliga grenar. På bågskytteuppvisningarna fokuserade vi som vanligt på att visa vikten av hästträning i den här sporten, och vi hade även en efterföljande frågestund. Det Berida bågskyttet lockade naturligtvis också massor av barn att klättra upp på hästattrappen Brutus för att hålla i en riktig ryttarbåge. Och duktiga var de! Många knappt större än själva pilbågen.

Sala Silvergruvas dagar var välbesökt, roligt och det var mycket folk som var intresserade av vad vi håller på med! En bättre uppladdning inför VM i Beridet bågskytte, dit vi beger oss i morgon, hade vi inte kunnat få! Ett varmt tack till Riddarna af Bardhe och till Sala Silvergruva för att vi fick komma, det gör vi gärna om!

Bilder från helgen, hittar ni som vanligt på vår Facebooksida.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter