Träning och allvar på Slottet!

Det är ingen hemlighet att vi gillar både Skåne och Danmark och i helgen som var, fick vi dubbel dos av båda! Foton: cyroo.se Det är ingen hemlighet att vi gillar både Skåne och Danmark och i helgen som var, fick vi dubbel dos av båda! Foton: cyroo.se

Det är ingen hemlighet att vi gillar både Skåne och Danmark och i helgen som var, fick vi dubbel dos av båda, då vi begav oss till Hovdala slotts medeltidsdagar för att träna för vår danska dressyrtränare Heidi Vineke, samt vara med i den första tävlingen i Beridet bågskytte för säsong 2018 tillsammans med BK Siljanspilen!

Det var de Sydsvenska Mästerskapen som arrangerades på Hovdala av Stockamöllans IF, samtidigt som den årliga Rikstorneringen gick av stapeln, och det blev en rivstart för BK Siljanspilen, där både Marcus Hjortsberg och Mats Woxmark red Barcos Fancy Cat och knep en första respektive en fjärde placering totalt. Marcus vann alla tre deltävlingarna (Ungersk, Koreansk och Turkisk gren) och fick ta emot sitt pris på Riddarnas stora gille på lördagkvällen. Han blev också slängd i slottsån som sig bör när man vinner! För dig som är nyfiken på resultaten, hänvisar vi till Siljanspilens hemsida.

Heidi passade på att jobba med Jeenial och det var som alltid väldigt lärorikt! Nu har vi lite mål i dressyren som vi ska jobba med de kommande månaderna, och vi hoppas att vi kan locka upp Heidi till Rättvik inom en ganska snar framtid, så att fler får möjlighet att ta del av hennes klokskap om hur man bygger hälsosamma hästar som ska hålla länge!
 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter