Kväll för samarbetspartners hos ÅB Horse Event!

En väldigt trevlig kväll hade ÅB Horse Event ordnat för sina samarbetspartners! Foto: cyroo.se En väldigt trevlig kväll hade ÅB Horse Event ordnat för sina samarbetspartners! Foto: cyroo.se

Pella Sofia Persson och Magnus Andersen som driver ÅB Horse Event, vår fasta bas i Skåne för Beridet bågskytte, är ett framåt par som håller på att etablera en riktigt fin anläggning för alternativa hästsporter i hjärtat av Skåne.

Nu arrangerade de en kväll för sina samarbetspartners i ridhuset på gården och vi tog naturligtvis möjligheten att vara med och träffa de övriga samt promota Beridet bågskytte! Det blev en fantastiskt trevlig, och som alltid välordnad kväll i hästens tecken och den avslutades med en magisk eldshow av Cirque Arté Diem.

På lördagen fick vi förmånen att hålla en clinic i Beridet bågskytte för den Svenska Basjkirhästföreningen, ett glatt gäng med härliga hästar och på söndagen jobbade vi med några duktiga privatekipage! Ett varmt tack till alla som vi fick träffa och jobba med i helgen, vi stortrivs som vanligt i Skåne och den fina service vi erhåller hos ÅB Horse Event.

Nästa gång ni har möjlighet att se oss i Skåne är den 10-12 maj på Hovdala Medeltidsdagar, där ett flertal från det Svenska VM-Landslaget i Beridet bågskytte kommer att delta i de Sydsvenska Mästerskapen i Beridet bågskytte arrangerat av Stockamöllans IF! Från vårt håll av världen (BK SIljanspilen) deltar Mats Woxmark/Barcos Fancy Cat och Marcus Hjorsberg/Bad Like My Dad (junior och regerande Svensk Mästare). Missa inte att komma förbi och säga hej och kolla på den rafflande fighten i Ungersk, Koreansk och Turkisk gren! Och när ni ändå är på plats i Hovdala Slotts sköna omgivningar, kan ni besöka medeltidsmarknaden och se Sveriges bästa Riddare göra upp i Riddarnas eget SM - Rikstorneringen.
 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter