Helgåby - Vår samlingsplats för Stockholm Norra!

Från och med nu finns vi också på den norra sidan av Stockholm på den fina anläggningen Helgåby! Foto: cyroo.se Från och med nu finns vi också på den norra sidan av Stockholm på den fina anläggningen Helgåby! Foto: cyroo.se

I helgen invigde vi ytterligare en ny, fast bas för Beridet bågskytte! Anläggningen Helgåby, som ägs av Familjen Kastengren, har ett stort och ljust ridhus samt ett antal spännande utomhusbanor som vi kommer att utförska mer när snön har smält undan. Idag har vi 20 minusgrader i Rättvik, så den tiden känns för närvarande ganska långt borta, men som alltid kommer ju våren och värmen tillbaka oavsett - och det är ju en trygg vetskap en dag som denna!

Vi fick träffa flera nya, spännande team att jobba med på Helgåby och det kommer att bli oerhört roligt att få följa dem på deras resa. Det är alltid lika upplyftande, att se alla olika raser! Vi hade allt ifrån Shetlandsponny till Tinkerhingst på kurserna och alla skötte sig exemplariskt bra. Väldigt kul också att se bredden i åldrarna! Nu hoppas vi bara på att killarna kommer att våga sig hit också, för det här är ju verkligen en sport som kan locka er killar att börja rida. 

Helgåby, eller Helgåby Stuteri som det egentligen heter, ligger endast på ca 20 min bilfärd från Arlanda och blir vår femte bas i Sverige. Här kan du se vilka tider du kan boka på Helgåby för träning framöver! Det finns också möjlighet för dig som inte har egen häst att hyra en lugn och skolad häst som är van vid sporten. Tänk dock på att det är rykande åtgång på dessa "hästhyraplatser", så det är bra att vara ute i god tid!

Vi tackar familjen Kastengren för ett vänligt och varmt bemötande samt alla härliga team vi fick möjligheten att jobba med denna helgen! Nästa gång vi är på plats är den 7 april.

Varmt välkommen till vår samlingsplats för Stockholm Norra!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter