Verksamheten invigd på Kalvefalls!

I helgen har vi invigt vår fjärde bas för Beridet bågskytte i Sverige! Platsen är Kalvefalls gård, på gränsen mellan Östergötland och Småland. Foto: cyroo.se I helgen har vi invigt vår fjärde bas för Beridet bågskytte i Sverige! Platsen är Kalvefalls gård, på gränsen mellan Östergötland och Småland. Foto: cyroo.se

Trycket på att lära sig Beridet bågskytte ökar mer och mer och vi anpassar vår verksamhet för att möta marknaden! 

Kalvefalls gård på gränsen mellan Östergötland och Småland, drivs av Olle Forsell och Åsa Strandberg och är ytterligare en komplett anläggning, vilket är viktigt när vi vill tillmötesgå våra kunders önskemål. Förutom det ombonade ridhuset och en underbar natur, kan man bo och övernatta fantastisk fint i välrenoverade stugor med eget badrum. På Kalvefalls, kan man också avnjuta underbart, hemlagad god mat och törstsläckande drycker på plats i den egna gårdskrogen och som en stor bonus, kommer det även att finnas möjlighet att hyra häst för dem som inte har en egen. Allt för att våra kunder skall kunna fokusera och koppla av till fullo!

Igår öppnade vi upp portarna till vår fjärde fasta bas i Sverige, och de allra första kunderna fick förkovra sig i grunderna för bågskytte till häst! Som vanligt var det var många, nya som blev träffade av den kanske mest komplexa sporten vi har i Sverige idag. Vi vill passa på att tacka Peter, Olle och Åsa på Kalvefalls för möjligheten att jobba på er fina anläggning och för den fullservice som vi får när vi är där och jobbar! Ett varmt tack också till alla team som vi fick jobba med i går, ni var otroligt duktiga! Nästa tillfälle på Kalvefalls blir helgläger i maj, då den nya rakbanan för Beridet bågskytte förhoppningsvis också är ridbar, så passa på att boka in er redan nu, det är rykande åtgång på platserna!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter