Nu finns vi även på plats i Norra Stockholm!

Från och med februari i år så finns vi även på plats på den norra sidan av Stockholm! Foto: Helgåby Stuteri Från och med februari i år så finns vi även på plats på den norra sidan av Stockholm! Foto: Helgåby Stuteri

Från och med februari i år så finns vi även på plats på den norra sidan av Stockholm och ger dig möjlighet att prova på och vidareutveckla dig i Beridet bågskytte! Anläggningen är Helgåby Stuteri, där det förutom ridhus finns en rakbana på 750m, en ovalbana på 800m och en träningsslinga på 1.800m, perfekta träningsmöjligheter med andra ord!

Beridet bågskytte är en sport som är en officiell gren inom Riksidrotts Förbundet (SBF) sedan den 1 januari 2016 och är en sport som passar hela familjen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet till vår introduktionskurs, som är på 3 timmar, där får du lära dig grunderna av en erfaren instruktör. Vi visar dig de vanligaste skjutteknikerna och du väljer den som passar dig bäst, du får lära dig hur det är att skjuta med ryttarbåge och efter genomgången kurs, kan du köpa ett av marknadens mest prisvärda paket genom vår samarbetspartner Bågar och Pilar, som både har web-butik och en stationär butik I Gamla stan. Bågar och Pilar garanterar dig alltid bästa service!

Det går också att prova på för dig som inte har egen häst, hästarna vi använder är trygga och välutbildade enligt H3-metoden och hästhyran ingår i priset.

Varmt välkommen önskar vi både nya och gamla kunder!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter