Friksvårdsbidrag för Beridet bågskytte!

Nu kan du använda friskvårdsbidraget för dina lektioner i Beridet bågskytte hos oss! Foto: cyroo.se Nu kan du använda friskvårdsbidraget för dina lektioner i Beridet bågskytte hos oss! Foto: cyroo.se

Efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen står det klart att även sporter som ridning och golf ska omfattas av friskvårdsbidraget. Det meddelar Skatteverket i dag!

Tidigare har golf och ridning, som klassats som dyrare sporter, inte ingått i friskvårdsbidraget. Detta eftersom de inte räknats som enklare form av motion då de anses kräva dyrare utrustning. Domen i Högsta förvaltningsdomstolen gör att Skatteverket nu ändrar sin tolkning. Så länge en förmån i form av friskvårdsbidrag är av ett mindre värde (hör med din arbetsgivare), ska det betraktas som en skattefri personalförmån. Det här innebär till exempel att den som spelar golf, tar lektioner på ridskola eller lektioner för privat tränare, kan använda friskvårdsbidraget till det.

Detta innebär förstås också, att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för dina lektioner i Beridet bågskytte hos oss! En fantastiskt nyhet för oss alla så här i början på året.

Lär mer om friskvårdsbidraget här
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter