VD har ordet

Att undvika källor för negativ energi, är vitalt om man vill bli framgångsrik skriver DHA's VD i årets VD har ordet. Foto: Therese Hübner. Att undvika källor för negativ energi, är vitalt om man vill bli framgångsrik skriver DHA's VD i årets VD har ordet. Foto: Therese Hübner.
Det lackar åter igen mot ett nytt år och vi gör en tillbakablick på året som gått. Ett år som förändrat oss på fler än ett sätt, och som gjort oss väldigt mycket starkare.

Vår viktigaste marknadsföringskanal de senaste åren, har varit att synas på tävlingar, eftersom hästarna som syns är tränade med metoden H (upphöjt till) 3, det som vårt varumärke är uppbyggt kring. Tävlingsåret 2017 blev dock kraftigt reducerat, då Jordbruksverket pga. pågående klassificering av sporten Beridet bågskytte, inte gav någon dispens för tävling förrän i slutet på juni. Men det gjorde att vi i vårt ideella engagemang i stället tog ungdomarna vi har under våra vingar utomlands för att träna, tävla och utvecklas. Det gjorde också, att vi återgick till att synas på shower i större utsträckning, det som vi en gång i tiden började med, och vi fick den stora förmånen att komma in i Danmark, både genom att hålla vår första kurs där, men även att hjälpa dem att anordna deras första tävling i Beridet bågskytte. Tillsammans med Rytterkompagniet i Danmark fick vi också sedan delta vid renässansfestivalen på Kronborg Slot och dessutom avsluta året på Sweden International Horse Show som representanter för Svenska Arab Häst Föreningen! Intresset för våra träningsmetoder för häst, fortsätter att öka och nästa år startar vi vår fjärde bas i Sverige, på gränsen mellan Östergötland och Småland. Vi har knutit upp fler samarbetspartners och vi är mycket noga när vi väljer, för det är ju tillsammans med dem, som vi ska se till, att leverera och upprätthålla en hög kvalitet i det vi gör. Inget mindre bra som inte har något väldigt gott med sig med andra ord!

Det har varit det tuffaste året hittills med massor! av jobb, företaget har tagit fart på riktigt och vi jobbar fortfarande vid sidan om båda två, i avvägningen när vi kommer att kunna slå över på heltid till oss själva. Detta har inneburit att vi ofta haft flera månader i sträck utan någon som helst vila, så det har varit viktigare än någonsin att tanka positiv energi!

Det sägs att man blir mer tolerant med åren och det kan nog stämma i mångt och mycket, men framför allt, så blir man väldigt mycket bättre på att sätta gränser för sin egen del på vad som är okej och inte och man blir väldigt mycket duktigare på att se saker komma i tid. Att undvika källor för negativ energi, är vitalt om man vill bli framgångsrik, så hur lyckas man med det i en värld där det finns gott om negativ energi var man än befinner sig?

En viktig faktor är naturligtvis att skapa lycka inifrån! Vi har fått den stora! förmånen att få hem vår 19-åring och vår 22-åring igen detta året och det har varit en fantastiskt härlig grogrund för positiv energi. Hela familjen är samlad och alla jobbar mot samma mål. Det är också oerhört viktigt att tro på sig själv i det man gör, även när motgångarna kommer, för det gör de alltid i omgångar. Till det krävs det också en hel del beslutsamhet och en stor portion mod. Man måste alltid våga att misslyckas, för i misslyckandet i sig lär man sig förhoppningsvis en läxa som gör att man växer som människa.

Vi har haft förmånen att ha en liten men ack så viktig "peppgrupp" av människor omkring oss som stöttat och som kunnat tala om för oss, att det är viktigt att man väljer att vara tacksam varje morgon när man vaknar. En positiv person tar alltid ansvar för sitt liv, och fokuserar på vad man själv kan förbättra, i stället för att skylla på andra för att rättfärdiga sina misstag. l den känslan är man inte heller beroende av andras åsikter och gillande utan kan i stället agera efter sina egna värderingar. Sådana människor som i vår peppgrupp, ger en tron på, att allt har en lösning.

Ur djupet av våra hjärtan vill vi tacka alla som vi mött under året i olika sammanhang, ett STORT tack för att NI hjälper oss att bli bättre i allt vi gör! Och ett extra varmt tack till vår familj och till vår peppgrupp – utan er hade inget av detta varit möjligt.

En fridfull jul och Ett riktigt Gott Nytt År!
Önskar vi er alla från oss alla på Dalecarlian Horse Adventures,


Ylwa Woxmark, VD.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter