Sweden International Horse Show i november!

I år har vi fått den stora äran att representera det Arabiska Fullblodet vid SIHS, Sweden Internatioal Horse Show på Friends Arena i Stockholm! Foto: Fredric Sommer I år har vi fått den stora äran att representera det Arabiska Fullblodet vid SIHS, Sweden Internatioal Horse Show på Friends Arena i Stockholm! Foto: Fredric Sommer

Sveriges största hästfest behöver ingen närmare presentation, Sweden International Horse Show, rider in i Friends Arena för fjärde gången 2017. Tävlingar, show och mässa – allt inne på samma arena i ett helt unikt upplägg för Sveriges alla hästälskare, och i år även med oss på plats!

Evenemangsgeneralen Owe Sandström och Ylwa har träffats förut, han undervisade, på den tiden det begav sig, på naturbruksprogrammet vid Spånga Gymnasium, men blev även känd från programmet "Hur gör djur" och som kläddesigner till ABBA. Frågan  om att medverka i år, kom dock inte från Owe, utan från SAHF, Svenska Arab Häst Föreningen att representera det Arabiska Fullblodet! Ett uppdrag som är mycket hedersamt och som vi ser mycket fram emot att  utföra.

Det blir veteranen Jeenial ox som följer med till Friends! Han blev världskändis 2012 när han vid Ekenäs slott utanför Linköping var den första hästen som genomförde ett tornerspel endast i halsring. Vad Jeenial tycker om att medverka på Friends? Han kommer att älska det!

Sweden International Horse Show pågår den 30 november till den 3 december.

Filmklippet är från genrepet på Ekenäs slott utanför Linköping i maj 2012.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter