Bågar och Pilar i dubbel bemärkelse!

Det är inte varje dag man har ett sådant här kompetent bågskyttegäng på gården! Alla provade dessutom att rida och skjuta pilbåge från häst! Det är inte varje dag man har ett sådant här kompetent bågskyttegäng på gården! Alla provade dessutom att rida och skjuta pilbåge från häst!

Som egenföretagare är det alltid väldigt viktigt att vårda sina kundrelationer och man ska även ta väldigt väl hand om sina samarbetspartners!

Vi är mycket noga när vi väljer våra samarbetspartners, för det är ju tillsammans med dem, som vi ska se till, att leverera och upprätthålla en hög kvalitet i det vi gör. I helgen har vi haft den stora förmånen att få tillbringa tid med vår samarbetspartner Bågar och Pilar! De som förser våra kunder med allt materiel man kan tänka sig inom Beridet bågskytte: pilbågar, pilar, skjuthandskar, väskor osv.

Det är inte varje dag man har ett sådant här kompetent bågskyttegäng på gården som Jari Hjerpe/Compound, BSK Sturarna (7 SM-guld, 1 EM-brons, 1 VM-silver i lag), butiksansvarig i Gamla stan och som träffar många av er "rakt över disk", Lina Björklund/Barebow (1 World Games Guld, 2 VM-guld i fält, 3 EM-guld i 3D, 31 SM-guld) och Erik Jonsson(Klassiskt (2 World Games Guld, 3 VM Guld, 2 EM Guld, 38 SM Guld) båda BSK Edsbyn och tillhörande Team Bågar och Pilar samt Ulrika Bengtson, dotter till legendariske Björn Bengtson, som grundade Bågar och Pilar 1975 (och som skjutit och byggt pilbågar sedan tidigt femtiotal). Ulrika sköter all postorderbeställning och det är många av er som har direktkontakt med henne över nätet.

Vi började lördagskvällen  med en rundvandring på gården och sedan hade Della och Edvin förberett en fantastiskt god middag med avocado och räkröra, älgstek och potatisgratäng.samt kladdkaka och vispgrädde! Många härliga skratt blev det och spontanitet och glädje stod i centrum Söndagen blev det praktiska övningar i Beridet bågskytte, först en introduktion från marken och sedan till häst. Alla provade och vi behöver väl inte säga att resultatet var strålande?

Vi hoppas att vi har kunnat förmedla, varför Beridet bågskytte är så vansinnigt roligt
och varför sporten ökar i den takt den gör i hela världen. Tack för en fantastiskt rolig helg med stort erfarenhetsutbyte och många inspirerande samtal!
 

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter