Personligt rekord i Polen!

Mats slog sitt personbästa i den Ungerska grenen i den sista och avslutande tävlingen av årets Grand Prix. Han har nu officiellt klivit in i "100-klubben"! Foto: cyroo.se Mats slog sitt personbästa i den Ungerska grenen i den sista och avslutande tävlingen av årets Grand Prix. Han har nu officiellt klivit in i "100-klubben"! Foto: cyroo.se

Den senaste veckan har vi varit i Polen och tränat och tävlat med BK Siljanspilen! Målet denna gången var den sista och avslutande omgången av årets Grand Prix i Beridet bågskytte, där vi deltog utanför GP-laget. (Som bestod av Emil Eriksson, Linnéa Beijar och Anders O Jönsson). Vi jobbar ideellt som coacher i Siljanspilen och gör i år och nästa, en extra stor ungdomssatsning inom den Beridna sektionen.

Denna gången introduerade vi ytterligare två elever i den internationella bågskyttevärlden så att de fick delta i en clinic arrangerad av Horseback Archery Academy (Wojtek Osiecki och Anna Sterczyńska) samt vara med i och runt Grand Prixtävlingarna för att se hur det går till att tävla utomlands. Dessutom fick de möjlighet att skapa nätverk med jämngamla ungdomar från andra länder, vilket har visat sig vara ett stort framgångskoncept.

Anläggningen Hotel Sypniewo vi var på var väldigt bra, allt låg inom promenadavstånd och vi hade alla slags faciliteter för att kunna fokusera på det vi kommit dit för att göra. Bra boende, internet osv och dessutom låg det oerhört naturskönt. Vi kunde bada, gymma och njuta av utsikten under hela vår vistelse där när vi hade tid över. Tävlingen var proffessionellt arrangerad och det samt sammanhållningen vi har i föreningen bäddade för stora framgångar för laget! Hur det gick resultatmässigt för lag BK Siljanspilen kan ni läsa här, men förutom ett juniorguld totalt och flera individuella juniormedaljer, så slog Mats sitt personbästa i den Ungerska grenen. Han har nu officiellt klivit in i "100-klubben"! Vi har haft en fantastisk vecka och det var lika fantastiskt att komma hem till välmående hästar, ett städat hus och ren tvätt som prydligt staplats upp på sängkanten. Tack Daniella!

Ett varmt tack skickar vi också till Horseback Archery Academy för en väl genomförd clinic och tävling, BK Siljanspilen kommer tillbaka i vår.

Bilder från träningslägret och tävlingen hittar du här.


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter