Höstterminen på Stadsberga är igång!

Framgångskoncepet på Stadsberga är en komplett anläggning där små grupper får introduceras och vidareutvecklas i den snabbt växande sporten Beridet bågskytte Foto: cyroo.se Framgångskoncepet på Stadsberga är en komplett anläggning där små grupper får introduceras och vidareutvecklas i den snabbt växande sporten Beridet bågskytte Foto: cyroo.se

Hör du till dem som ännu inte har provat den snabbt växande sporten Beridet bågskytte? Eller hör du kanske till dem, som har börjat men vill utvecklas vidare? En gång i månaden finns möjlighet att i det ombonade ridhuset på Stadsberga Västergård, vid Årsta slott, endast 20 min från Globen, göra just allt detta! Och du kan göra det med egen häst eller genom att hyra häst.

Stadsberga är en komplett anläggning med rum för team inom alla discipliner. Det finns, förutom det väl tilltagna riduset, en belyst ridbana, en oval för islandshästar och en rundcorall. I annexet ryms kök och konferensdel med rum för övernattning. Den fantastiska natur som omger gården skall vi inte tala om! I år firar vi hela två år på Stadsberga! Och vi hälsar gamla som nya elever välkomna att krypa in i den ombonade ridhuset nu när hösten knackar på dörren.

Här arbetar vi i små grupper på alla nivåer och med olika inriktningar men med den gemensamma nämnaren, att vilja introduceras eller vidareutvecklas i den snabbt växande sporten Beridet bågskytte.

Varmt välkomna till höstterminen på Stadsberga Västergård!

Så här lät det våren 2016 när Radio P5 i Stockholm gjorde en livesändning från Stadsberga:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter