Yngste generationens första uppvisningar!

Edvin och Ulbasse, båda 13 år gjorde premiär i helgen vid Larsmäss i Järnboås där vi hade två uppvisningar i Beirdet bågskytte! Foto: cyroo.se Edvin och Ulbasse, båda 13 år gjorde premiär i helgen vid Larsmäss i Järnboås där vi hade två uppvisningar i Beirdet bågskytte! Foto: cyroo.se
Alla våra tre barn har haft hästar omring sig så länge de kan minnas. De har också alltid fått vara med på marknader och i liknande sammanhang, så de är mer än välbekanta med hur det fungerar. När de blivit större så har de även succesivt velat hjälpa till med olika saker.

Denna helgen blev dock lite speciell för den vår yngste familjemedlem för han gjorde sina första uppvisningar i Beridet bågskytte! Den stora tilldragelsen skedde på Larsmäss vid Järnboås i hjärtat av Bergslagen, 2 mil nordväst om Nora och en oerhört vacker plats. Två shower blev det, en informativ om Beridet bågskytte och en med Ronja Rövardotter-tema, där publiken fick stifta bekantskap med "Spattis", Rövarkungen Mattis hemlige bror och dennes son "Ronvald". Premiären skedde på Nordsvensken Ulbasse, som är lika gammal som Edvin - 13 år och vi tackar för en härlig dag i otroligt vackra omgivningar och för en hängiven publik där många såg båda showerna! Det var också väldigt roligt med det stora intresse som uppstod kring sporten och den nyfikenhet som stillades något vid den efterföljande frågestunden.
 
loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter