Danmark, her kommer vi!

Närheten till Danmark hade vi i åtanke när vi startade basen i Skåne. I höst håller vi vår första kurs i Danmark! Närheten till Danmark hade vi i åtanke när vi startade basen i Skåne. I höst håller vi vår första kurs i Danmark!

I vår affärsplan står det att vi ska ha en bas i varje Nordiskt land. Vi finns redan i Finland sen några år tillbaka och när vi upprättade basen i Skåne i höstas, hade vi i bakhuvudet att närheten till Danmark skulle kunna bli en fördel för oss.

Redan under invigningen av basen, förmedlades en dansk kontakt som initierade i ett spännande samarbete och det tog inte heller lång tid, innan vi hade några danska blivande bågskyttar på plats hos på ÅB Horse Event för att gå sin första kurs. Det ena ledde till det andra - några eldsjälar beslutade sig för att starta arbetet med en dansk förening i Beridet bågskytte och nu håller vi vår första kurs i Danmark i slutet på augusti! Det kommer att ske i samband med en tävling - HBADK OSHEE Cup.

Det är alltid roligt att hjälpa andra att komma igång och vi ser fram emot att följa Danmarks Beridna bågskyttar!

Här kan man läsa mer om HBADK OSHEE Cup i Beridet bågskytte som går av stapeln den 26-27 augusti på Själland.

Redan under invigningen av basen i Skåne, förmedlades en dansk kontakt som initierat till ett spännande samarbete. Foto: cyroo.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter