Nu lanserar vi Upplevelser!

Under våren och sommaren kommer vi att jobba på vårt upplevelsekoncept! Följ utvecklingen. Foto: cyroo.se Under våren och sommaren kommer vi att jobba på vårt upplevelsekoncept! Följ utvecklingen. Foto: cyroo.se

Egentligen får vi tacka både platsen vi bor på, som har en stark historisk anknytning och den släktforskning som vi slutförde under vinterns mörkaste timmar, då den ledde oss till några riktigt spännande historiska namn. Detta fick oss att börja tänka i lite nygamla banor och idélådan om olika paket med tema "Upplevelse" anpassat till företag, turister och äventyrssökare drogs ut igen!

Då samarbetet med Stockholmsföretaget Glada Hästen öppnas, med flytt till vår gård i början på juni, som vi tidigare berättat om, skapar vi också nya möjligheter att ta emot större grupper och att kunna erbjuda ett bredare utbud till våra kunder. Vi kommer därför att under våren och sommaren att jobba på ett upplevelsekoncept och vi kommer att rapportera om utvecklingen både på vår företagssida på Facebook och här på hemsidan.

Men vi smygstartar lite genom en exotisk upplevelse! Kika här.
 

Foto: cyroo.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter