Vi välkomnar Glada Hästen till Ollasgården!

Den 1 juni flyttar Stockholmsföretaget Glada Hästen in på Ollasgården! Foto: Glada Hästen. Den 1 juni flyttar Stockholmsföretaget Glada Hästen in på Ollasgården! Foto: Glada Hästen.

Den 1 juni blir vi fler på gården i Övre Gärdsjö utanför Rättvik! Många skulle nog säga, att det är våra konkurrenter som flyttar hit, men vi har från första stund sett varandra som kollegor och i detta gemensamma tänk, så har ett samarbete växt fram som nu resulterar i en flytt för Stockholmsföretaget Glada Hästen till vackra Siljansbygden.

Det är två starka kvinnor som styr företagen Dalecarlian Horse Adventures och Glada Hästen och VD Petra Keravuo på Stockholmsföretaget ser med spänning på framtiden: "Det här är något som har fått mogna fram under en längre tid, men vi ser en massa möjligheter för oss allihop genom att vi gör den här flytten till Dalarna, där Ylwa och Mats har byggt upp en stark bas. Nu kan vi fortsätta att utveckla våra respektive företag och ändå ha närheten till varandra" Ylwa Woxmark, VD på Dalecarlian Horse Adventures fortsätter:"Det blir som att båda företagen anställer fler personer utan att göra det, vilket naturligtvis ger stora fördelar både vid evenemang och i det dagliga arbetet."

Glada Hästen håller kurser i bågskytte med och utan häst samt clinics i KOL - Kommunikation och ledarskap och har inriktat sig på aktiviteter i medeltidsanda för skolor och företag, det sistnämnda något som vi själva vill utveckla i verksamheten. Varmt välkomna till Övre Gärdsjö och Rättvik!

OBS! Glada Hästen finns fr om 2017-12-11 i Bollnäs

Etiketter: glada hästen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter