ÅB Horse Event bygger rakbana

Hos Magnus Andersen och Pella Sofia Persson som driver ÅB Horse Event i Skåne, börjar nu Sveriges i särklass finaste och längsta rakbana ta sin form! Foto: cyroo.se Hos Magnus Andersen och Pella Sofia Persson som driver ÅB Horse Event i Skåne, börjar nu Sveriges i särklass finaste och längsta rakbana ta sin form! Foto: cyroo.se

I Skåne är det vår och massor med spännande saker på gång hos ÅB Horse Event, där vi också har förlagt vår tredje fasta bas i Sverige!

ÅB Horse Event ligger i Tollarps kommun utanför Kristianstad och har som mål att bli Sveriges mest kompletta anläggning för alternativa hästsporter. Här ska naturligtvis Beridet bågskytte vara med på ett hörn och nu görs en stor satsning för att bygga Sveriges i särklass finaste och längsta rakbana!

Det kommer att bli fantastiska träningsmöjligheter för de som är verksamma inom Beridet bågskytte i Sverige och med sin närhet till Europa kommer det också bli enklare för oss att anordna internationella tävlingar i samarbete med ÅB Horse Event framöver, då de både har boende och plats för hästar på gården.

Följ utvecklingen under våren på ÅB Horse Event!

 

ÅB Horse Event börjar bygga Sveriges i särklass finaste och längsta rakbana

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter