Lyckad invigning i Skåne

I helgen hade vi invigning av vår tredje fasta bas i Sverige: ÅB Horse Event! Människor med samma hästtänk och intressen som oss. Det blev mycket lyckat! I helgen hade vi invigning av vår tredje fasta bas i Sverige: ÅB Horse Event! Människor med samma hästtänk och intressen som oss. Det blev mycket lyckat!
I helgen öppnade vi vår tredje fasta bas i Sverige - nu finns vi i Rättvik, Stockholm och Kristianstad samt i Isokyrö i Finland!

ÅB Horse Event heter företaget som vi har inlett ett samarbete med, de är människor med samma hästtänk som vi och med  samma intressen - historiska hästsporter. Anläggningen är fantastisk och deras vision är att ha de bästa tränings möjligheterna i södra Sverige för träning med häst i udda hästsporter.

Vi fick tillfället att visa upp hur vi jobbar på en träning i Beridet bågskytte med häst på deras Öppet Hus! Publiken kunde också beskåda Skills at arms, där man ska visa sin vapenskicklighet till häst på bana, miljöträning med häst och klassiskt tornerspel. I fängelsehålorna bjöds det på hembakat och både barn och vuxna fick prova på hur det var att skjuta från hästryggen med ryttarbåge från Skånes egen "Brutus" som i framtiden ska döpas till något helt annat. Intresset var stort och många besökte gården denna blåsiga och stundtals regninga lördag. Öppet Hus var ett samarrangemang mellan ÅB Horse Event, Riddarsällskapet Skånska Björnen och Dalecarlian Horse Adventures.

På eftermiddagen och på söndagen hade vi privatlektoner i Beridet bågskytte och fick träffa flera härliga ekipage. Nästa gång vi är hos ÅB Horse Event är det 5-6 november! Då är ni varmt välkomna att boka privatlektioner med oss eller bara komma och säga hej! Vi ses.

Fler bilder från invigningshelgen i Skåne kan man titta på här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter