Rivstart för innesäsongen på Stadsberga

Det blev en rivstart för innesäsongen på Stadsberga Västergård i Stockholm med 19 personer och en bunt härliga hästar! Foto: cyroo.se Det blev en rivstart för innesäsongen på Stadsberga Västergård i Stockholm med 19 personer och en bunt härliga hästar! Foto: cyroo.se
Förra året vid den här tiden startade vi upp en fast bas vid Stadsberga Västergård i Stockholm! Detta för att kunna förlänga vår högsäsong, vara inomhus och träna samt presentera vår verksamhet och våra arbetsmetoder för Stockholmsborna. Det visade sig väldigt snart att det var en bra satsning och nu när vi är inne på vår andra säsong, fick vi förmånen att träffa ett rekordstort antal personer och härliga hästar redan vid terminsstarten.

Denna första gången hade vi avsatt fredagskvällen till en gemensamhetsdag för bågskytteklubbarna runt Stockholm, det är fortfarande väldigt många som inte vet om att Beridet bågskytte existerar! Trots att det från den 1 januari i år, är en officiell gren inom Svenska Bågskytteförbundet. Därför var det lite extra roligt att så många nyfikna kom! Det blev en lite kort presentation över historien fram till sporten idag, man fick möjlighet att prova på och skjuta med ryttarbåge och det var även några som var väldigt modiga och vågade sig upp på en riktig häst för att försöka från hästryggen. Lördagen var fullbokad med privatlektioner och det var som vanligt en härlig mix med ungdomar och seniorer och alla möjliga slags raser. Nästa gång vi är på Stadsberga är den 15-16 oktober!
 
loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter