Maffig säsongsavslutning!

Det blev en maffig säsongsavslutning med två shower vid Karlsborgs fästning och tre shower vid Jakt SM på Taxinge slott! Samtliga fem i Beridet bågskytte. Foto: Mia Ek. Det blev en maffig säsongsavslutning med två shower vid Karlsborgs fästning och tre shower vid Jakt SM på Taxinge slott! Samtliga fem i Beridet bågskytte. Foto: Mia Ek.
Det har varit en hektisk men rolig sommar för oss på DHA och nu börjar högsäsongen lida mot sitt slut. Då går vi i stället inomhus och jobbar från våra fasta baser i Stockholm och Kristianstad. 

Som vanligt håller vi också givetvis kurser på andra orter, i början på december hittar ni oss till exempel på Wången vilket ska bli extra roligt. Wången är en direkt följd av att vi tre år i rad synts i Jämtland på deras outdoormässor - 2014 och 2015 på Fäviken Game Fair och i juli 2016 på den nya outdoor mässan för jakt och fiske - Västgård Game Fair. Jätteroligt tycker vi! Nätverkande är en stor! del av vår vardag.

Vårt jobb tar oss också till en massa fantastiska platser. Två för oss helt nya historiska sådana blev det helgen som var! Karlsborgs fästning, är belägen på Vanäs udde i Vättern och är en av Sveriges största och bäst bevarade fästningar. Den planerades även att ha rollen som Sveriges reservhuvudstad och vara säte för kungahus, regering, riksdag och guldreserv i krigstid. Fantastisk plats där vi fick möjlighet att visa upp Beridet bågskytte under två välbesökta shower på lördagen, Vi blev även intervjuade av både tv och tidning så vi ska försöka få tag i det materialet under veckan.

Taxinge slott i vackra Sörmland, med anor ända från Vikingatiden har härbärgerat mycket fint folk, Erik Magnusson (Son till Birger Jarl), Gustav Vasa och Bo Jonsson Grip är några av celebriteterna. Slottsparken blev vår arbetsplats på söndagen då Svenska Bågskytte Förbundet för andra året i rad arrangerade Jakt SM och vår egen hemmaklubb BSK Siljanspilen deltog med inte mindre än 8 tävlande. Där visade vi upp Beridet bågskytte under tre shower på söndagen och vackrare arbetsplats får man leta efter.

Sammanlagt har vi i år uppträtt för 10.000 personer vid 11 olika tillfällen under sommaren, vilket är en markant ökning från förra året (2.500 personer vid 3 olika tillfällen), helt i linje med sportens frammarsch i Sverige. Vi skulle vilja skicka ett varmt tack till alla som varit i kontakt med oss under och i samband med showerna, intresset för det sätt som vi tränar våra hästar på är väldigt stort, så vi kryper med spänning in i den lugnare vintersäsongen, förvissade om, att vi får träffa en del av er igen!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter