Kick-off för konferensgäster på Green Hotel

Konferensgästerna på Green Hotel fick resa tillbaka i tiden och prova på Tornerspel och Beridet bågskytte! Foto: cyroo.se Konferensgästerna på Green Hotel fick resa tillbaka i tiden och prova på Tornerspel och Beridet bågskytte! Foto: cyroo.se
Företagsevent är alltid roligt och något vi emellanåt försöker hinna med. Denna gången var det ett IT företag som hade kick-off på Green Hotel i Tällberg och vi blev anlitade som ett av flera aktivitetsbolag!

12 tappra medarbetare hade valt att resa tillbaka i tiden på sin fria eftermiddag och prova på Tornerspel och Beridet bågskytte, hästarna som fick jobba denna gången var Barco och Basse.

Ett enormt tack för att vi fick förtroendet att vara med och jätteroligt att jobba med en sån trevlig och glad grupp! Lättlärda var de också och alla klarade sina Riddar och Bågskytteuppgifter med beröm godkänt. Och en som log lite extra innan skymningen föll, var nog vår egen Basseman, han fick vara Riddarhäst! Och han har ju gjort en väldigt lång resa för att komma dit.
 
loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter