Hasselas Medeltidsdagar

I helgen visade vi upp Beridet bågskytte vid Hasselas Medeltidsdagar! Det var många nyfikna som besökte uppvisningen och vår monter. Foto. cyroo.se I helgen visade vi upp Beridet bågskytte vid Hasselas Medeltidsdagar! Det var många nyfikna som besökte uppvisningen och vår monter. Foto. cyroo.se
Hassela Medeltidsförening planerade Hassela Medeltidsdagar för sjunde året och det var första året som vi gästade marknaden! Med oss hade vi denna gången Brutus 2 som gav tillfälle att prova på Beridet bågskytte under säkra former och på söndagen höll vi även en uppvisning.

Inledningsvis hölls medeltidsdagen vid hembygdsgården, sen flyttades den  under ett par år för att slutligen hamna på Halls gård, där Elin Östberg tillsammans med maken Grover ansvarat för större delen av arrangemanget.Förra året var vi och höll en kurs på Halls gård och fick nu frågan i år om vi hade möjlighet att delta, roligt tycker vi! Det rådde en härlig atmosfär skapad av några fantastiskt duktiga eldsjälar som med ideella krafter ser till att det finns såna här saker att se fram emot varje år! Ett varmt tack till Elin, Grover och Hassela Medeltidsförening för att vi fick komma och naturligtvis också till Caroline och Daniel som upplät sin fina Bagarstugan åt oss! Vi kommer gärna tillbaka till sköna Hälsingland. Bilder från helgen kan man se på vår Facebooksida!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter