Ny bas i Skåne

Från och med oktober finns vi på Årröds boställe/ÅB Horse Event i Skåne med Beridet bågskytte och hästträning! Foto: Pella Foto Från och med oktober finns vi på Årröds boställe/ÅB Horse Event i Skåne med Beridet bågskytte och hästträning! Foto: Pella Foto
Från och med hösten 2016 kommer vi att vara på Årröds boställe hos ÅB Horse Event strax utanför Kristianstad en helg i månaden!

Där kommer vi hålla kurser och privatlektioner för dig som är intresserad av att börja med eller redan håller på med Beridet bågskytte och är nyfiken på vårt sätt att träna hästar. Mitt i den underbara naturen vid Vramsån finns denna ridanläggning och gård med ridhus på 20x60 med möjlighet att fokusera på träningen. Du når större delen av Skåne på mindre 1 timme, det finns stor parkering, hagar för att tillfälligt ställa hästar i, uteboxar för övernattning och övernattningsmöjligheter.

Årröds Boställe ligger 30 min med bil sydväst om Kristianstad och 50 min från Malmö. Gården ägs och drivs av Magnus Andersen och Pella Sofia Persson, hästarna Teals Jay Jay, Mercy Face och Love Trigger. Länk till hemsidan.

Här hittar du mer info om träningstillfällena hos ÅB Horse Event, vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter