Västgård Game Fair

För andra året i rad blev vi inbjudna till Jämtland för att visa upp Beridet bågskytte! Bilderna på oss är tagna av cyroo.se och användes av VGGF. För andra året i rad blev vi inbjudna till Jämtland för att visa upp Beridet bågskytte! Bilderna på oss är tagna av cyroo.se och användes av VGGF.

För andra året i rad blev vi inbjudna till Jämtland för att visa upp Beridet bågskytte! Denna gången var det på nya vildmarks-, jakt- och fiske mässan Västgård Game Fair där vi också skulle delta i tornerspelen med Riddarorden Jemtlandicum.

Mässan behövde 1.000 besökare/dag för att evenemanget skulle gå ihop. Det kom strax över 10.000 under tre dagar! Härligt med så stor uppslutning och roligt att få varit en del av detta. Tanken var egentligen aldrig att bli en stor mässa. I stället låg fokus på att föra vidare traditionen från Fäviken Game Fair och bevara den lokala känslan. Nu verkar det som man lyckats med både och.

I Riddarorden Jemtlandicum finns vår mentor Alf Kjellström (Riddare Ulvskalle), som enligt oss är den absolut bästa showartisten i Riddarvärlden och han har lärt oss allt vi kan. Det är därför alltid en stor fröjd att få rida med dem, dessutom är det alltid välordnat runt omkring deras arrangemang, denna gången inget undantag. Vädret var inte med oss dock, det var bara på fredagen som solen sken, de övriga dagarna regnade bort och på söndagen blev vi tvungna att ställa in vår medverkan både i tornerspelet och det Beridna bågskyttet pga att underlaget blev väldigt mjukt och halt. Barco har två gånger noll i skostorlek på hovarna och då suger dom fast i underlaget under sådana förhållanden.

Vi tackar alla som kom och tittade på oss och visade stort intresse framför allt för det Beridna bågskyttet! Det kommer mera.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter