Tillbaka på Kvarnstena Gård i Skåne

Mod, tillit och samspel när det är som bäst! Foto: cyroo.se Mod, tillit och samspel när det är som bäst! Foto: cyroo.se
I helgen har vi varit i Skåne och träffat ännu fler härliga ekipage som intresserat sig för Beridet bågskytte och för vårt sätt att träna hästar!

Även denna gången samlades vi på Kvarnstena Gård utanför Höör som är en fantastiskt fin anläggning med ett stort och ljust ridhus och med ett annex med diverse bekvämligheter.

Våren var lite mer framskriden i Skåne än i Dalarna, massor med blommor och något varmare och det var ett härligt gäng som samlades för att bli lite modigare tillsammans med sina hästar. Vi gick som alltid igenom två tekniker för att deltagarna skulle hitta den tekniken som passade dem bäst, mental träning för hästen och hur vår sits och kroppsposition påverkar vår teamkompis hästen under ridning. Sen blev det ju förstås en hel del bågskytte och samtliga deltagare sprängde en hel del barriärer under dagen tillsammans med sina hästar. Mod, tillit och samspel när det är som bäst!

Ett stort tack till arrangören Madelene Blomqvist för en välordnad dag med massor av god mat och fantastisk samvaro! Hoppas vi se snart igen Skåne.
Etiketter: beridet bågskytte
loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter