En hyllning till tankestrategen!

Under 2015 fick vi möjligheten att jobba med en av de mest skarpsinniga tankestrategerna vi nånsin stött på, Jörgen Bond från Företagsinkubatorn. Under 2015 fick vi möjligheten att jobba med en av de mest skarpsinniga tankestrategerna vi nånsin stött på, Jörgen Bond från Företagsinkubatorn.

2015 blev vändpunkten för oss, då antogs vi till Företagsinkubatorn och fick möjligheten att jobba med en av de mest skarpsinniga tankestrategerna vi nånsin stött på. Tankens makt är stark och intellektuellt är det självklart att våra tankar, både bra och dåliga påverkar vardagen, så hur ska man förhålla sig till dem?

När någon med erfarenheter från de multinationella företagen tittar på ens verksamhet med fräscha ögon och konstaterar, att det vi trott inte varit något märkvärdigt i stället är något riktigt unikt för andra, då börjar det hända saker.

Under förra året har vi utvärderat vår affärsmodell, fokuserat på försäljning, struktur, tillgänglighet och jobbat mycket med tankens makt. I den här processen har vi också kommit till insikt med, att metodiken vi använder i hästträningen även kan appliceras inom andra områden.

Vi har jobbat oerhört hårt, men utan dig Jörgen Bond så hade vi inte nått våra delmål och gått vidare i Företagsinkubatorn steg 3. Ett stort och varmt tack för fortsatt förtroende, vi kommer inte att göra er besvikna!

2016 here we come.
 

Etiketter: företagsinkubatorn

Senaste inlägg

Arkiv

Länkar