Mihai Cozmei håller årets clinic under dhtc2016!

Mihai Cozmei, 2014 års världsmästare i Beridet bågskytte kommer till Rättvik och DHA Hunt track Cup! Han blir den som håller i årets två-dagars clinic. Foto: Living Arrow HBA Mihai Cozmei, 2014 års världsmästare i Beridet bågskytte kommer till Rättvik och DHA Hunt track Cup! Han blir den som håller i årets två-dagars clinic. Foto: Living Arrow HBA

I år firar DHA Hunt track Cup 5-års jubileum och det kommer innebära en massa spännande saker! Till exempel så kommer tävlingen filmas!  Nu är det också klart att Mihai Cozmei, 2014 års världsmästare i Beridet bågskytte kommer till Rättvik och DHA Hunt track Cup! Han kommer att hålla årets två.dagars clinic och är naturligtvis ett hett namn i själva tävlingen. Vi byter instruktör till varje års clinic och de instruktörer som gästat oss hittills under DHA Hunt track week är:

  • 2014 Trey Schichting, USA
  • 2015 Wojtek Osiecki, Polen
  • 2016 Mihai Cozmei, Rumänien

Vi tar gärna emot förslag på vem ni vill ha hit nästa år. Mihai föddes 1968 i Rumänien och han har studerat martial arts under 30 år, bland annat som lärare i Aikido. 1998 flyttade han till Ungern för att satsa på det Beridna bågskyttet och stannade där för Kärleks skull. Han har undervisat i Beridet bågskytte sedan 2004 och har några grundstenar som påminner om våra egna, han pratar bland annat om konsten hur ryttaren ska bli hästens sinne och hur hästens kropp ska bli en förlängning av ryttarens ben. Mer information och bilder hittar ni på hans Facebooksida!

Det blir väldigt spännande att ha Mihai bland oss och vi ser oerhört mycket fram emot årets startfält som blir det hittills starkaste med namn som Ana Sokólska, världens bästa kvinnliga bågskytt och Wojtek Osiecki, regerande Europamästare och Hunt track mästare, båda från Polen.

Vill du vara med och synas med oss i årets marknadsaktiviteter runt DHA Hunt track Cup?
Det senaste klippet från banan har över 630.000 visningar. Kontakta Mats Woxmark på 070-2811815 för mer information!

samarbetspartners DHA Hunt track cup 2016!
dha hunt track - en världsunik bana i hjärtat av dalarna

Senaste inlägg

Arkiv

Länkar