Beridet bågskytte på Midvinterglöd!

Drygt 1.600 personer besökte Midvinterglöd, nytt publikrekord! Drygt 1.600 personer besökte Midvinterglöd, nytt publikrekord!
Under några år har vi haft stenkoll på ett evenemang som verkligen sticker ut ur mängden. Det har andats nytänkande, djärvhet och professionalism och vi såg redan från början att detta skulle bli stort. Det är den alternativa julmarknaden Midvinterglöd, där man firar midvintern och en alternativ Lucia i folktro med väsen vi pratar om! Den som är belägen på en liten gård mitt ute i ingenstans, i Jättendal i sköna Hälsingland.

I april i år var vi i Hassela och höll en kurs med barbackaridning och Beridet bågskytte och då föll det sig så, att arrangören av just detta evenemang, var en av deltagarna! Sagt och gjort, Beridet bågskytte visades med eld, musik och mystik för första gången på årets Midvinterglöd, vilket var oerhört roligt! Jeenial gjorde sin officiella comeback efter två och ett halvt års uppehåll pga skada och sen var naturligtvis också Barco med. Mycket folk (de slog publikrekord!) och en magisk stämning kan i rapportera om, det är sagolikt, snyggt och proffsigt och något man absolut inte får missa.. Förutom att vi gjorde en show, så hade vi också med oss Brutus så man efteråt fick prova på hur det är att skjuta från hästryggen. Väldigt uppskattat! Till Midvinterglöd återvänder vi nästa år igen! Här kan man se bilder från showen!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar