Gör Höstlovet till ett Häst(lov)!

Under vecka 44 kommer flera hästanläggningar i Sverige att öppna upp och låta skollediga barn och ungdomar uppleva häst och vi är naturligtvis en av dem!

Tisdagen den 27 oktober och onsdagen den 28 oktober håller vi öppet mellan 11-16 och har gratis aktiviteter för barn och ungdomar. Du kan till exempel få pyssla om våra showhästar eller prova på Beridet bågskytte på hästattrappen Brutus! Är du bara nyfiken på vår verksamhet är du givetvis också välkommen.

Hästnäringens organisationer gör nu en gemensam satsning så att så många barn och ungdomar som möjligt spenderar sitt höstlov tillsammans med hästar. Höstlovet blir ett Hästlov helt enkelt och syftet är att ge ännu fler barn och unga chansen att komma nära och uppleva hästen, samt att lyfta hästens roll i samhället.

Hästlovet är en del av projektet Upplev Häst som drivits inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning, och som tidigare tagit hästar till skolgårdar och andra mötesplatser runt om i landet. Här är platserna i Dalarna, vilka du kan uppleva Hästlov!

Välkommen till Ollasgården.

Hos oss får du komma och pyssla om våra showhästar samt prova på Beridet bågskytte på hästattrappen Brutus!
Hos oss får du komma och pyssla om våra showhästar samt prova på Beridet bågskytte på hästattrappen Brutus!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar