Vill ditt företag synas i Japan med oss?

På väggen hemma i vårt vardagsrum hänger två heliga Yabusamepilar i bambu, som endast mästare får skjuta med. Det är en gåva från två Japanska bågskyttar som var hos oss och tävlade i DHA Hunt track Cup 2013 och som nu har bjudit in oss till deras första internationella tävling! Den äger rum vid en av Japans mest populära sevärdheter helgedomen Nikko Toshogu Shrine i mitten på oktober. Det tog två år för 15.000 av Japans skickligaste hantverkare att bygga Toshogu Shrine.

Nikko ligger ca 14 mil norr om Tokyo och helgedomen är byggd för att ära Shogun Tokugawa Ieyasu (1542 - 1616). Hans efterföljande Tokugawa-shogunat regerade i över 260 år och under dessa år blomstrade freden och det kulturella livet i Japan. Man anser att den perioden har en stor betydelse för hur det moderna Japan ser ut idag. Att Dalarna får frågan att representera Sverige i detta är stort och det kommer att bli mycket publicitet på plats. Det tycker vi är värt att uppmärksamma och vänder oss nu till dig som jobbar på, eller har ett företag som vill synas med oss!

Hur ska då detta gå till? Den kan vara er logotype på våra kläder inför Japanresan. Vi kommer att blogga i Sveriges största hästblogg på plats med ständiga rapporteringar, våra resor får alltid stor genomslagskraft i sociala medier med mellan 30.000 och 500.000 visningar. Vi rör oss alltid i olika sammanhang och andra tävlingar samt uppvisningar där vi också kommer att synliggöra ert företag på mer än ett sätt löpande under året. Vi gör även företagsevent.

Kontakta Mats Woxmark 070-2811815 för mer information!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar

Ett varmt tack till er som gör deltagandet i denna viktiga tävling möjlig för oss: