Unga bågskyttar på Ollasgården!

Vårt första möte med en Kieger Mustang! Spännande och exotiskt tyckte vi! Intelligent och lättlärd häst med sköna gångarter. Vårt första möte med en Kieger Mustang! Spännande och exotiskt tyckte vi! Intelligent och lättlärd häst med sköna gångarter.
I år har det tagit lite extra fart med det Beridna bågskyttet och det tycker vi är jätteroligt! Vi har gjort en satsning på barn och ungdomar, bland annat genom att göra ett läger för dig under 18 år som vi kallar Unga bågskyttar. Här har man samlats från olika delar av landet under det gemensamma intresset hästar och bågskytte för att umgås, busa och ha roligt, berätta spökhistorier och allt annat som hör ridläger till! En av höjdpunkterna har varit ridturen till DHA Hunt track, som tar och en halv timme i en riktning från vår gård. Det blir liksom lite på riktigt när man får rida och skjuta i skogen!

Som vanligt är det underbart roligt och fyllt med massor av positiv energi att jobba med barn och  ungdomar och vi ser fram emot många fler läger av denna kalibern hos oss framöver. Tack alla underbara elever och fantastiska hästar som vi har fått nöjet att ha hos oss!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar