Agnes tillbaka för att lösa ut sin VM-vinst!

Tioåriga Agnes från Västerås visade sig vara en lika duktig skytt från hästryggen som på backen! Miss Hoj Makeup stöttade. Tioåriga Agnes från Västerås visade sig vara en lika duktig skytt från hästryggen som på backen! Miss Hoj Makeup stöttade.

När skid-VM pågick i Falun i vintras så var vi med och promotade Beridet bågskytte med hästattrappen Brutus. Detta skedde  i Rättvik (Camp Norway) under sex dagar, förutom den sista dagen, då vi var på mässan i Falun.

Under dagarna i Rättvik hade vi sett skymten av en lien tjej i ögonvrån och när hon äntligen vågade sig fram, så slog hon alla med fullständig förundran. Det visade sig nämligen att hon sköt så bra, att hon slog alla som försökte under resten av veckan, gammal som ung, kvinna som man! Hennes skjutpoäng höll sig till och med på mässan i Falun. Två  av fem dagar kom tioåriga Agnes från Västerås och visade vad skåpet skulle stå, och nu var det alltså dags för henne att komma tillbaka till Rättvik för att lösa in sin vinst! Två timmar med Beridet bågskytte på en riktig häst. Men i stället för att ta hela vinsten själv, tog hon med sig sin storasyster Felicia och vi behöver väl inte säga att det blev en riktig fullträff för dem båda två? Nu hoppas vi verkligen att de kommer att vilja fortsätta!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar