Barbacka, balans och bus!

Det här var ett av de fantastiska ekipagen vi träffade i Hassela när vi var där med Barbacka, balans och bus! Det här var ett av de fantastiska ekipagen vi träffade i Hassela när vi var där med Barbacka, balans och bus!
Vi är precis  hemkomna från en härlig dag på
Storskogens Hästturer Halls Gård,
i Hassela, där vi satte upp ett inspirations-
läger med barbackaridningen och balansövningar som utgångspunkt! Vad vi inte visste innan, var att flera av deltagarna också är Riddare i Riddarna af Helsingia, så det blev ju en extra bonus att få vara bland fränder.

Två hingstar deltog och båda skötte sig alldeles utmärkt trots att det är mitt i betäckningssäsong, jätteroligt tycker vi! För det är inte vanligt att vi får jobba med hingstar.

Det finns människor som gör saker trots att de har fysiska begränsningar och trots att de har ont. Typ hela tiden. Och ibland så ont att man måste läggas in på sjukhus. Idag träffade vi en sån person, och det är så himla upplyftande och kraftfullt i sig att man blir tårögd när samma person, trots alla sina fysiska begränsningar och ständiga värk rider sin hingst barbacka, sitter bakochfram, rider med repgrimma, galopperar och skjuter pilbåge. Precis som alla andra på kursen. För att ingenting är omöjligt. Tack för att _vi_får möjligheten till alla dessa fantastiska möten med människor och hästar!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar