Månadens företag juni i Företagsinkubatorn!

Månadens företag juni i Företagsinkubatorn! Månadens företag juni i Företagsinkubatorn!

I januari i år passerade vi nålsögat och antogs till Företags inkubatorn! Vi är lite speciella på flera sätt, vi är inte ett teknik eller forsknings företag och vi håller på med hästar. Nu efter snart sex månader har vi fått en väldigt fin utmärkelse som vi är otroligt glada och stolta över, vi är utnämnda till månadens företag i juni!

Så här skriver de: "Inkubator företaget Dalecarlian Horse Adventures med sitt unika utbildnings
koncept, där ledarskap och kommunikation främst mellan häst och människa är tongivande har fått en ”flygande” start där utmärkelser, aktiviteter och utbildningarna avlöser varandra. Ylwa och Mats Woxmark, som driver företaget har haft en minst sagt aktiv inledning på 2015.

Året fick en rivstart med Camp Norway där de var med och promotade beridet bågskytte varje dag i Rättvik samt med avslutning på mässan i VM-området i Falun under skid-VM. VM-montern visades även upp i Örebro och Stockholm under april månad.

Utbildningarna startade tidigare i år med kurs i Skåne redan i mars och under maj månad hölls den första tvådagarskursen på den världsunika skogsjaktsbanan för instinktivt skytte, DHA Hunt track. Banan ligger i Rättvik och midsommarveckan hålls Sveriges största internationella tävling i Beridet bågskytte på banan, där deltagare från bland annat England, Finland, Irland, Polen och Sverige kommer att detla. Maj avslutades med att hålla kurs i Finland. Ytterligare kurser kommer att hållas under sommarhalvåret både i Rättvik men även i andra städer.

Så skriver Företagsinkubatorn och man kan läsa hela artikeln här!
 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar