Medeltidsmarknad i Stockholm!

Mycket folk, vackert väder och jätteroligt var det på Medeltidsmarknaden i Stockholm! Mycket folk, vackert väder och jätteroligt var det på Medeltidsmarknaden i Stockholm!

För sjunde året i rad höll Kungsträdgården hov för Stockholms Medeltidsmarknad!

Det började med att Ylwa och Jeenial var med det första året och red omkring som fullt munderade, efter det så har vi varit och besökt den ett antal gånger, som gäster. I år beslutade vi oss för att jobba och prova vår hästattrapp Brutus på Stockholmspubliken och det visade sig bli en riktig fullträff!

Stockholm bjöd på två dagar med massor av folk och nationaliteter, ett riktigt varmt vårväder på lördagen under körsbärsträdens blomning och ett härligt uppklarnande på söndagen. Vi hade fullt ös från öppning till stängning och hann knappt med att äta! Precis som det ska vara. Vi kommer gärna tillbaka nästa år igen!

På ditvägen passade vi också på att svänga förbi Glada Hästen! Där SM i Beridet bågskytte kommer att gå av stapeln första helgen i augusti i år. Tre gånger Woxmark finns med på startlistan och bokar ni inte in ett besök tills dess, så gör det innan. Stället är jättecoolt!
 

Förberedelserna inför SM i Beridet bågskytte 2015 pågår för fullt hos Glada Hästen!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar