Sammanfattning av Camp Norway!

Vi fick uppleva ett riktigt halleluja moment under Camp Norway när självlärda Agnes 10 år från Västerås sköt full pott! Vi fick uppleva ett riktigt halleluja moment under Camp Norway när självlärda Agnes 10 år från Västerås sköt full pott!

12 dagar med härligt jobb! Tidiga morgnar och sena kvällar. Nu är det slut!

Skijoringen blev inställd på grund av snöbrist och det var väldigt trist. Men! Vi fick tillfälle att prova vår Beridna bågskytte attrapp som konstruerades just till detta evenemanget, vi har träffat människor från Australien, Norge, Tyskland Sverige och USA, vi har vinkat åt en massa bilar från bästa monterplatsen i Rättvik, vår hemsida har gått upp till dryga 3.000 visningar i veckan, vi har fått minst ett nytt uppdrag under ett kommande evenemang, vi fick möjlighet att delta i Falun på Beyond Skiing Expomässan den sista VM-dagen tack vare Stiftelsen Teknikdalen /Företagsinkubatorn och vi konstaterade också, att Falu-burgaren var ett gott försök, men att den inte slår Knäckepizzan! Bland annat.

Summa summarum så har Camp Norway inte bara satt Rättvik på kartan, det har givit oss lokala entreprenörer en fantastisk möjlighet att visa upp oss, knyta kontakter och dessutom ha oerhört roligt på köpet! Ett stort och varmt tack till alla inblandade, vi längtar redan tills nästa år!

loading...

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar