VD har ordet!

"Varje dag när vi vaknar och tittar oss i spegeln, är ett aktivt val att vara på den goda eller på den onda sidan". "Varje dag när vi vaknar och tittar oss i spegeln, är ett aktivt val att vara på den goda eller på den onda sidan".

Julen är en tid då man ger och vi vill att man ger bort massor med kärlek och att man är närvarande hellre än en massa statusprylar.

Så här när det lider mot jul så funderar vi mycket på gott och på ont. På hur våra tankar i allra högsta grad påverkar hur vi lever våra liv och vilka männisor vi blir. Och att det faktiskt, varje dag när vi vaknar och tittar oss i spegeln, är ett aktivt val att vara på "den goda eller på den onda sidan."

Jag tror, att alla medvetna och omedvetna tankar är energier och att det man ger ut får man tillbaka, även om det kanske inte alltid kommer till en på det sätt som man har tänkt eller vill. Men det kommer till en tills man lär sig det man behöver lära sig, både gott och ont.

Det finns människor som inte verkar vilja göra något annat än att ställa till elände och problem för sina medmänniskor och ibland träffar man på dessa. De verkar bli lyckliga och få en massa energi av att försöka göra andra olyckliga då hela deras liv fokuserar kring detta.

Årets julönskan blir:

att också dessa människor, får uppleva riktig kärlek, lycka och värme. Att deras självkänsla ökar, att de får ha riktiga vänner. Att de får ha jobb de trivs med och en familj som älskar dem.

Att de får tänka goda tankar, göra goda saker och bara vilja gott.

God Jul, Gott Nytt År och ta hand varandra där ute!

Ylwa

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar