Nya tider!

Från och med idag är Dalecarlian Horse Adventures ett AB! Foto: Daniella Roos Wahlbeck. Från och med idag är Dalecarlian Horse Adventures ett AB! Foto: Daniella Roos Wahlbeck.

Lite drygt tre och ett halvt år har gått sedan Dalecarlian Horse Adventures satte sina första hovtryck på denna planet och Mycket har hänt sedan dess!

Vi började väldigt brett med planer om turridning och en alternativ ridskola på hemmaplan, men fick göra vår första revidering redan efter ett och ett halvt år, då vi insåg att vi hade gjort en felsatsning. Kunderna ville ha hjälp med sina egna hästar och dessutom var de intresserade av det vi gjorde när vi själva uppträdde! Nämligen att lära sig historiska hästsporter.

Förra året blev ett riktigt hundår, då vi var tvungna att lägga i stort sett all vår tid och energi på andra saker än företaget, men man måste alltid tänka framåt, även om man så får krypa, och det är precis det vi har gjort. "Hästmänniskor är bra på att kavla upp ärmarna och mocka skit!" konstaterar Mats.

Idag fick vi vårt besked från Bolagsverket att Dalecarlian Horse Adventures är ett registrerat AB! Och vi höjer våra svärd för Kung Anders som gjort detta möjligt för oss! För våra kunder innebär det ingenting annat, än att det blir nya bankgirouppgifter från årsskiftet.
Mats lämnar över VD-posten till Ylwa, men som i allt annat så är båda två även fortsättningsvis inblandade i både produktion och utveckling.

"Livet går inte ut på att vänta tills stormen lägger sig, utan att lära sig dansa i den" säger Ylwa, "och det är vi fruktansvärt bra på - båda två."

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar