Helg i Örebro!

En öppen träningsclinic med Vallby's Mounted Archers på lördagen lockade mycket publik till Vallby Gård! Foto: www.mangesfoto.se En öppen träningsclinic med Vallby's Mounted Archers på lördagen lockade mycket publik till Vallby Gård! Foto: www.mangesfoto.se

Vi fick frågan från Vallby Gård om vi ville komma och hålla en Öppen träningsclinic med Vallby's Mounted Archers under Närkes Kils evenemang Den blå tråden för att visa lite hur vi jobbar med hästar? Det ville vi naturligtvis!

I april i år gick Sabrina Prichard, som är initiativtagaren till Vallby's Mounted Archers en kurs i Beridet bågskytte för Emil Eriksson och sedan dess har det bara fortsatt. Vi var där i maj och hade en Amazonskola med tjejerna, som är väldigt engagerade och tränar hårt i just Beridet bågskytte med framgångar på tävlingsbanorna redan i år!

Vädret var vackert och varmt och de duktiga tjejerna och deras hästar lockade mycket publik! Stort tack till Isabella och Axel på Vallby Gård för ett fantastiskt trevligt evenemang!

På söndagen förflyttade vi oss till Ramshyttans Hästgård för att ge en introduktionskurs i Beridet bågskytte! Fantastiskt vacker miljö och trevliga människor. Vi kommer gärna tillbaka till folket och hästarna i Örebro!

Vår arbetsplats på söndagen: Ramshyttans Hästgård! (Mobile upload)

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar