Storslam i Höstjakten!

Det var tjejernas och Dalahästarnas dag! Foto: cyroo.se Det var tjejernas och Dalahästarnas dag! Foto: cyroo.se

Höstjakten är en tävling för våra svenska bågskyttar som vill prova instinktivt skytte i skogen! Den skapades på allmänhetens begäran och hade premiär i år. Det blev två härliga dagar varav en var träningsdag för ekipagen och en tävlingsdag och vilken tävling det blev! En riktigt nagelbitare.

Höstjaktens guldmedalj knep Terese Nilsen och Barcos Fancy Cat/W. Urban, Norrlands Beridna Bågskyttar! Silver tog Lill Nilimaa och Evita, Dalecarlian Mounted Archers och brons Sabrina Prichard och Urban, Vallby Mounted Archers.

Vinnare i den öppna klassen som också fick tävlingens bragdmedalj blev Marie Elfverson från Ramshyttan med sin Silver Shadow! Marie är en van ryttare men visste inte vad Beridet bågskytte var när hon kom hit! Jättegrattis till er alla!

Ett extra stort tack till skickar vi till alla som gjorde tävlingen möjlig! Till er som hjälpt till och till våra klippor Hannes, Miche och Håkan. Och till W. Urban som hoppade in i sista löpet när kompisen tog slut, och säkrade därmed guldmedaljen till segrarinnan.

Summering:
Guldmedalj till Barcos Fancy Cat/W. .Urban!
Silvermedalj till Lill Nilimaa och Evita, Dalecarlian Mounted Archers!
Bronsmedalj till W. Urban!

Fullständiga resultatlistan kan du se här!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar