Uppvisning på Hästens Dag i Norrtälje, Stockholm!

Hästriket Roslagen har 5.000 hästar! Dit åker vi gärna igen. Hästriket Roslagen har 5.000 hästar! Dit åker vi gärna igen.

När vi blev tillfrågade att vara med på Hästens Dag i Norrtälje utanför Stockholm blev vi väldigt glada! Temat var "Hästen i historien" och eftersom vi håller på med historisk hästsport, så var det ju väldigt passande naturligtvis. Sen så är det fortfarande väldigt många som inte vet om att sporten Beridet bågskytte existerar och vi tar alla tillfällen i akt att marknadsföra den. Hästriket Roslagen har inte mindre än 5.000 hästar, så det är många att öppna ögonen på, sånt gillar vi!

Vi tog också tillfället i akt att låta Norrtäljepubliken få  ta del av vår VM mogu mästare från Korea Emil Eriksson, då programmet SVT's stora höstsatsning Atleterna hade premiär samma kväll. Emil rider ju Barcos Fancy Cat på tävlingar och uppvisningar i Sverige i år! Vi behöver väl inte tillägga att uppmärksamheten blev stor? En uppvisning i tornerspel blev det också och det var många som var nyfikna på vårt sätt att rida och träna hästar. Bettlöst är trots allt inte så vanligt i Sverige än!

Arrangemanget var väldigt lyckat och det var mycket folk. Vi tackar arrangören och vill mycket gärna besöka Hästriket Roslagen igen!

#beridetbågskytte #emileriksson #atleterna

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar