Internationell Bågskyttevecka i Rättvik!

Deltagare och funktionärer under DHA Hunt track Cup 2014! Deltagare och funktionärer under DHA Hunt track Cup 2014!

2012 skapades DHA Hunt track, Skogsjaktbanan, och den omtalade tävlingen DHA Hunt track Cup. Den har sedan dess blivit den största internationella tävlingen i Sverige för Beridet bågskytte.

I år utökades tävlingen från två dagar till fem och man samlades inledningsvis för ett läger på Ollasgården med Amerikanen Trey Schlichting som instruktör! I två dagar gavs det möjlighet att förkovra sig i sporten och även en till möjlighet att tävla i "Midsummer night's dream", en ungersk bana enligt IHAA's regler som gick av stapeln i midnattssolens sken. I slutet på veckan begav sig hela cirkusen ner till Hunt track för en dags träning och för det ögonblick som alla kommit hit för, den tredje upplagan av DHA Hunt track Cup!

Titelförsvararen Emil Eriksson fick fullt upp med deltagare från USA, Skottland, Irland, Finland och Sverige och efter den första rundan ledde Tero Ulvinen, Finland och Barcos Fancy Cat precis som förra året. Emils nerver höll dock och han knep titeln i år igen, även han med Barcos Fancy Cat. Vi är stolta sponsorer och säger STORT grattis Emil!

Resultaten kan ni läsa här!
 

Etiketter: beridet bågskytte

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar